"Hukuk Muhakemeleri Kanunu/Madde 303" sayfasını değiştirmektesiniz

10.17, 11 Kasım 2025 tarihinde Admin (mesaj | katkılar) tarafından oluşturulmuş 327 numaralı sürüm ("'''(1) Bir davaya ait şeklî anlamda kesinleşmiş olan hükmün, diğer bir davada maddi anlamda kesin hüküm oluşturabilmesi için, her iki davanın taraflarının, dava sebeplerinin ve ilk davanın hüküm fıkrası ile ikinci davaya ait talep sonucunun aynı olması gerekir.''' '''(2) Bir hüküm, davada veya karşılık davada ileri sürülen taleplerden, sadece hükme bağlanmış olanlar hakkında kesin hüküm teşkil eder.''' '''(3) Kesin h..." içeriğiyle yeni sayfa oluşturdu)
(fark) ← Önceki sürüm | Güncel sürüm (fark) | Sonraki sürüm → (fark)
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla
Uyarı: Bu sayfanın eski bir revizyonunu düzenliyorsunuz. Yayımlarsanız, bu revizyondan sonra yapılan tüm değişiklikler kaybolacaktır.
Uyarı: Giriş yapmadınız. Herhangi bir değişiklik yapmanız durumunda IP adresiniz herkese görünecektir. Eğer giriş yaparsanız veya bir hesap oluşturursanız, edineceğiniz çeşitli yararların yanı sıra yaptığınız değişiklikler de kullanıcı adınıza atfedilecektir.
WikiKod web sitesine yapılan tüm katkıların diğer katılımcılar tarafından düzenlenebileceğini, değiştirilebileceğini veya kaldırılabileceğini lütfen unutmayın. Yazınızın acımasızca düzenlenmesini istemiyorsanız, buraya göndermeyin.
Ayrıca, bunu kendiniz yazdığınızı veya herkese açık bir alandan veya benzeri ücretsiz bir kaynaktan kopyaladığınıza söz veriyorsunuz (ayrıntılar için WikiKod:Telif hakları sayfasına bakın). Telif hakkıyla korunan eseri izinsiz göndermeyin!
İptal Değişiklik yardımı (yeni pencerede açılır)

Bu sayfada kullanılan şablon: